Bij ABMA Amsterdam staat de ondernemer centraal.

Communicatie en bereikbaarheid zijn hierbij de toverwoorden. U hoeft bij ons niet te rekenen op wachttijden voor het beantwoorden van korte vragen. Wij zorgen er voor dat u weet waar u aan toe bent en zullen u nooit in de kou laten staan. U heeft immers uw zaken in vertrouwen aan ons uitbesteedt, wij zullen ervoor zorgen dat dit goed afgehandeld wordt. Dan kunt u uw tijd en moeite steken in andere belangrijke zaken.
Uiteraard ligt onze kracht ook in de kwaliteit die wij leveren. Ons kantoor bestaat voornamelijk uit universitair geschoolden, waardoor wij nog meer dan andere administratiekantoren in staat zijn om pro-actief met u mee te denken.
Daarnaast zijn wij ook kritisch naar onszelf en naar elkaar om zo de kwaliteit van onze dienstverlening continu te verbeteren. Belastingzaken en boekhouden zijn over het algemeen zaken waarbij ondernemers niet overlopen van enthousiasme, wij proberen u daarin zoveel mogelijk te ontzien en een glimlach op uw gezicht te bezorgen. Wij houden namelijk van de persoonlijke benadering en houden ons afzijdig van het stoffige imago dat nog altijd aan onze branche kleeft. Een belastingaanslag is nooit leuk om te ontvangen en dat zal ook nooit veranderen. Wij doen er echter alles aan om voor u de ideale randvoorwaarden te scheppen, zodat de aanslag niet onverwachts komt en zo laag mogelijk uitvalt.